Beste lezers,
Gefeliciteerd met het feit dat u dit boekje in handen heeft of digitaal gaat bekijken!
Dit boekje bevat namelijk talloze uitnodigingen en kansen om u/jou kennis te laten maken met het christelijk geloof, dit geloof te verdiepen of te verbreden, om het uit te beelden of uit te dragen, om vanuit dit geloof met elkaar in gesprek te gaan, om elkaar te ontmoeten rondom de bijbel, een ander inspirerend boek, kunst, terwijl we creatief bezig zijn of terwijl we met elkaar koken en eten.
Maar soms ook ligt de aanleiding in met elkaar stil zijn, mediteren, schrijven, wandelen etc.
In alles echter hopen we iets van Gods liefde en aanwezigheid te ervaren, van Zijn Geest die verbindt, die inspireert, die uitdaagt en confronteert,
die zalft en bemoedigt en nog zoveel meer.
Voor Gods aangezicht, in de naam van Jezus, in verbondenheid met de Geest kan zoveel moois en bijzonders ontstaan, groeien of juist verdwijnen.
In ons en door ons heen krijgen kerk en gemeente gestalte, worden rituelen ervaren, kunnen barmhartigheid en gerechtigheid zichtbaar worden.

Doet u/doe jij (weer) mee? Ook als je graag mee zou willen helpen in de organisatie meld u/je gerust. Want in alles geldt dat niet alleen wat we ontvangen, maar ook wat we geven van grote waarde is.
Achter elke activiteit staat vermeld vanuit welke wijkgemeente(n) deze georganiseerd wordt. Daarbij staat BR voor De Brug, OK voor De Ontmoetingskerk,
KE voor De Kern en DV voor De Dorsvloer.
Schroom echter niet om deel te nemen aan activiteiten op andere plaatsen dan u/jij gewend bent.
Ervaar de gastvrijheid in een andere wijkgemeente of in een school, op een strand, in een café om wat voorbeelden te geven. U/jij gaat nooit alleen zegt de
God die er is en die er zijn zal…

We hopen u te ontmoeten!
Namens allen,