VerhuizenKomt u in Spijkenisse wonen, dan wordt u geografisch ingedeeld bij één van de wijkgemeenten De Ontmoetingskerk, De Brug, De Kern of De Dorsvloer. De wijkgemeenten De Ontmoetingskerk en De Brug delen het grondgebied.
De leden worden daar ingedeeld op oorspronkelijke kerkelijke achtergrond, Nederlands Hervormde Gemeente voor De Brug of Gereformeerde Kerk voor De Ontmoetingskerk.
De indeling is als volgt:

De Ontmoetingskerk: Centrum, Gildenwijk, De Hoek, Elementen, Hoogwerf, Schiekamp
De Brug: Centrum, Gildenwijk, De Hoek, Elementen, Hoogwerf, Schiekamp
De Kern: Schenkel, Sterrenkwartier, Groenewoud, Maaswijk
De Dorsvloer: Waterland, Vogelenzang, Vriesland, De Akkers

Als u van tevoren aangeeft bij welke wijkgemeente u wilt behoren, dan wordt u uiteraard direct bij de betreffende wijkgemeente ingedeeld. Vanuit de wijkgemeente waarin u bent ingedeeld, krijgt u een welkomstbezoek of krijgt u informatie toegestuurd. Als u van wijkgemeente wilt veranderen, dan is een berichtje naar het kerkelijk bureau voldoende om dat te regelen.