foto Dorpskerk kleinWIJKGEMEENTE “DE BRUG”

Wij willen een gemeente zijn waar mensen Jezus Christus leren kennen, Hem samen volgen en van Hem getuigen. We zoeken naar de vervulling met de Heilige Geest. Onze naam ‘De Brug’ verwijst niet alleen naar onze plek, vlak bij de beide bruggen van Spijkenisse. We willen met die naam duidelijk maken dat we een brug willen zijn naar God toe.

De liefde van God is de bron van ons gemeente-zijn. Zijn liefde zoekt ieder mens. Daarom is Jezus Christus in deze wereld gekomen en ervaren we de werking van de Heilige Geest. Wanneer wij Gods liefde ontdekken, verandert ons leven. Het geeft ons ook oog voor IMG_7662elkaar. En samen willen wij graag zoveel mogelijk mensen in onze omgeving in die liefde van God laten delen. Dit wordt samengevat in ons motto:

Leven uit Gods liefde

Zorgen voor elkaar